MODULAIR MATRAS

Modulair matras

Modulair matras

Blog Article

Het 'wonder matras'

Mikoala heeft in samenwerking met Beddenmakers Frieschen in Joure het Mikoala Modulaire Matras ontwikkeld. Dit is een soort ‘wondermatras’ omdat voor iedereen en elke situatie geschikt is. Ligwijzer is vanwege de perfecte ondersteuning die dit matras biedt erg enthousiast over dit matras, en biedt dit matras exclusief aan. Meer informatie over Modulair matras.

Het matras kan op elke lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Zo kiest u het ‘comfort level’ dat het beste bij u past. Dit bepaalt de hardheid van de geïntegreerde toplaag. De binnenkant van het matras bestaat uit 10 losse modules die individueel kunnen worden aangepast aan uw lichaamsbouw, favoriete slaaphouding en persoonlijke wensen.

De modules zorgen voor de ondersteuning die past bij de contouren van uw lichaam. Zo heeft iemand met brede schouders en smalle heupen een andere ondersteuning nodig dan als het net andersom is. Er zijn 6 verschillende hardheden voor elke module: van extra stevig tot extra zacht. Aan de hand van de door u ingevulde kieshulp wordt een inschatting gemaakt van de juiste modules. Wij nemen bij levering echter voldoende modules mee om de instelling ter plaatste nog te kunnen optimaliseren.

Report this page